Hirdetés

Schwarzenegger sem lesz feláldozható

|

Csak néhány napja kaptuk a szomorú hírt, hogy A feláldozhatók franchise szíve-lelke, Sylvester Stallone nem vesz részt a folytatásban kreatív nézeteltérések miatt, most pedig kiderült, hogy így már az osztrák tölgy sem kér az akciózásból.

Hirdetés

Bár pontos információink nincsenek arról, hogy mi történt A feláldozhatók 4 háza táján, mindenesetre úgy hírlik, hogy Stallone a producerrel, Avi Lernerrel rúgta össze a port, vele nem egyezett a véleménye a rendező személyét és vélhetően a sztorit illetően. Noha Lerner szerint a franchise nem halott, de Sly nélkül így már nem sok értelme lenne folytatni. 

Hirdetés

És ezen az állásponton van Arnold Schwarzenegger is, aki mindhárom részben szerepelt rövidebb-hosszabb ideig egy Trench nevű karaktert megformálva, gyilkos egysorosakat puffogtatva. Kalifornia egykori kormányzója az Entertainment Weekly magazinnak reagált a helyzetre és a következőket jelentette ki: 

"Nincs Feláldozhatók Sly nélkül. Nem, nélküle sosem csinálnám meg a filmet."

Schwarzi arról sem tudott sok mindent mondani, hogy mi a helyzet azzal a projekttel, amit elvileg már augusztusban forgatni szeretnének: 

"Még nem láttam a forgatókönyvet, sőt azt sem tudom, hogy van-e már egyáltalán forgatókönyv."

A színész egyébként már azelőtt sem volt biztos a visszatérésében, hogy Sly otthagyta volna a fedélzetet, ugyanis nem volt elégedett azzal, ahogyan a harmadikban megírták a karakterét: 

"Az első és a második rész remek volt, azonban a harmadikban nem volt jól megírva a szerepem. Ráadásul szerintem nem is játszottam jól. Mások talán nem így gondolják, de nem hiszem, hogy sikerült bármilyen értéket hozzáadnom a filmhez."

Hogy a franchise-nak mi lesz a sorsa így, a két legnagyobb akciósztár, vagyis Stallone és Schwarzenegger nélkül, a jövő rejtélye, de ha a véleményünket kérdezitek, ilyen formában már nem biztos, hogy kellene erőltetni. Ti mit gondoltok? Jöjjön a negyedik rész Sly-ék nélkül és vegye át Jason Statham a csapat vezetését vagy fejezzék be a szériát nélküle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.