Hirdetés

Daniel Craig visszatér James Bond szerepében!

|

De nem csak kizárólag ő újrázhat.

Hirdetés

Gyakorlatilag a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér óta megy a csiki-csuki, hogy a színész visszatér-e a szerepben, de az olyan kijelentései, miszerint előbb vágná fel az ereit, minthogy újra eljátssza a híres spiont nem kecsegtettek semmi jóval. Ahogy az sem, hogy a Sony rekordösszegű gázsit ajánlott neki két további filmért. Most úgy tűnik, hogy a színész meggondolta magát.

Hirdetés

A brit The Mirror értesülései szerint Craig változtatott az álláspontján: hogy ez egy zsíros csekknek volt köszönhető, vagy belátta, hogy addig úgy se hagyják békén, míg nem ölti legalább egyszer még magára a szerepet, az kérdéses. Nyilván nem az előjegyzései akadályozzák meg ebben, hiszen a Skyfall és a Spectre között sem forgatott más filmet 3 évig, viszont többször hangot adott annak, hogy a felkészülés mellett fizikailag is nehezebben bírja már, plusz rengeteget van távol a családjától. Az is lehet, hogy frissítőleg hatott rá a Steven Soderbergh-el forgatott heist mozi, a Logan Lucky, amelyben már most nagyon úgy fest, hogy a hidrogén szőke, suttyó börtöntöltelék szerepében tobzódni fog. A névtelen források szerint a franchise producere, Barbara Broccoli mindenről biztosította a színészt, amit az elvárt.

Viszont nem csak ő lesz ez esetben az egyedüli visszatérő. Persze a Q-M-Moneypenny szentháromság ez esetben most is megtörhetetlen, így Ben Whishaw, Naomi Harris és Ralph Fiennes visszatérésére is számíthatunk, ahogy forgatókönyvírói fronton A világ nem elég óta a szériát körmölő Neil Purvis-Robert Wade párosra is, akik a Craig-éra szkriptjeit egy-egy sajátosabb hangvételű forgatókönyvíróval jegyezték, mint Paul Haggis (Ütközések, Elah völgyében), vagy John Logan (Londoni rémtörténetek, Alien: Covenant). Az informátorok szerint a Skyfall után ismét Adele énekelheti a film főcímdalát. Ez egyrészt azért lenne kuriózum, mert eddig Shirley Basseyn kívül senki sem énekelte egynél többször Bond-film betétdalát (Bassey a Goldfinger, a Gyémántok az örökkévalóságnak és a Moonraker - Holdkelte dallamaiért felelt), másrészt a Skyfall volt az első olyan nóta a széria 50 éves történetében, ami Oscar-díjat nyert, és azóta is a széria egyik legjobbjának tartják, amit (a szintén díjazott) Sam Smith nyávogásáról már nem lehet elmondani. A forrás még azt is hozzátette:

Craig és Adele egyértelműen nyerő csapatot alkotnak együtt, valóságos pénzmágnesek. Időbe telt, míg Daniel véleménye megváltozott, de erős egyetértés van a Bond-irodákban, hogy Mr Craig ismét a 007-es bőrébe bújik.

Persze amíg nincs hivatalos megerősítés, kezeljük kisebb fenntartásokkal az egészet, még ha az utóbbi időben tényleg arról szivárogtak a hírek színészkollégáktól, hogy Craig beadja a derekát. Mindenesetre ha ez így is van, akkor sem tudni még a rendező személyét, Sam Mendes köszöni szépen, de nem kér egy harmadik menetből, de vélhetően ismét egy elismert rendező kerül a projekt élére és mivel most ideiglenesen a jogok a Warner égisze alá kerültek, és ott is a Christopher Nolan vezényelte Syncopy égisze alá, ami szinte kivétel nélkül a rendező filmjeit gyártja csak, nem kizárt, hogy megvan a köztudottan nagy Bond-rajongó Nolan a Dunkirk utáni új projektje. De amennyiben ez igaz, akkor se várjuk 2018-nál előbb a mozikba a jubileumi, 25. Bond-mozit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.