Hirdetés

Dátumot kapott a következő James Bond film

|

A Bond 25 stábjáról még semmit sem tudunk, de premierünk az már van!

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, hogy ki fogja rendezni az új James Bond mozit és Daniel Craig visszatérését is csak a megbízhatóbb lapok hozták le tényként, hivatalos bejelentést lényegében még nem kaptunk, de az már kiderült, hogy mikor lesz a premier. 

Hirdetés

A hivatalos James Bond Twitteren történt meg a bejelentés, miszerint a csak Bond 25 címen emlegetett folytatás 2019. november 8-án jelenhet meg világszerte: 

Tekintve, hogy a producerek már előhozakodtak a dátummal, valószínűleg hamarosan megerősítik a stáb összes tagját, beleértve a címszereplőt is, de akkor sem érdemes meglepődni túlságosan, ha esetleg mást jelentenek be Daniel Craig helyett, hiszen nem ez lett volna az első eset, hogy az utolsó pillanatban másképp alakulnak a dolgok és a színész már többször nyilatkozta, hogy belefáradt a szerepbe. B tervnek még mindig ott van Christopher Nolan és Tom Hardy. A főcímdalt ismét Adele énekelheti, míg a forgatókönyvet a Craig-éra szkriptjeit szerző Neal Purvis-Robert Wade páros körmölte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.