Hirdetés

Christopher Nolan Tom Hardy-t látná szívesen James Bondként

|

Noha a következő James Bond filmben még biztosan Daniel Craig ölti majd magára az öltönyt, könnyen megeshet, hogy a későbbiekben Tom Hardy ihatja a martinit rázva, nem keverve. Legalábbis Christopher Nolan ezt a verziót támogatná.

Hirdetés

A 2015-ös Spectre óta arról találgatott a világsajtó, hogy Daniel Craig szögre akasztja-e jellegzetes öltönyét vagy erős produceri nyomásra - és temérdek zöldhasúért - elvállal-e még egy-két James Bond filmet. A közelmúltban azonban - ha minden igaz - végre lezárult a találgatás és kiderült, hogy Craig visszatér, valamint rajta kívül Ben Whishaw, Naomie Harris és Ralph Fiennes is ismét átlényegül Q-vá, M-mé és Moneypennyvé majd. Szintén számíthatunk a Neil Purvis-Robert Wade írópáros munkájára (akik a Craig-éra összes szkriptjét körmölték), valamint Adele énekelheti az új film főcímdalát. De miért mondjuk ezt el?

Hirdetés

Remek, hogy ennyi arcot láthatunk majd viszont, ellenben a rendezői szék üresen árválkodik, Sam Mendes nem kért a folytatásból. Korábban többször is felmerült, hogy Christopher Nolan léphet a helyére, most, hogy a Dunkirk című szerelemprojektje végre moziba került ideje is lenne rá (főleg, hogy a Bond-jogok most egy ideig a Warner Bros.-hoz, nolan "házi kiadójához" kerültek), ráadásul korábban találkozott a franchise fő producereivel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal. Akkor azt nyilatkozta, hogy akkor vállalná el egy Bond-mozi elkészítését, ha meg kellene újítani a szériát, viszont ahogy azt a 007 Spectre: A Fantom visszatér bevételei is hűen tükrözik, a széria köszöni szépen, nagyon jól van a jelenlegi medrében, egyelőre nincs szüksége vérfrissítésre.

Persze eljöhet az az idő, amikor Nolannek kell majd megreformálnia kedvenc kémünket és az MTV Happy Sad Podcastjében adott nyilatkozatának köszönhetően már azt is tudjuk, kit választana. A zseniális rendező szerint Tom Hardy egyszerűen tökéletes James Bond lenne és tekintve, hogy már három filmen is dolgozott együtt Bane-nel, Mad Max-szel és Venommal egy személyben (Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés, Dunkirk), tökéletesen tudja, hogy mennyi potenciál rejlik Hardy-ban. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.