Hirdetés

James Cameron jövőhéten végre elkezdi az Avatar 2 forgatását

|

Ez nem próbariadó. Jövőhéten tényleg kezdetét veszi az Avatar 2 forgatása.

Hirdetés

Sokéves előkészületek és csúsztatásokat követően jövőhét hétfőn, azaz 2017. szeptember 25-én elkezdődik az Avatar 2 forgatása James Cameron felügyelete alatt. A mindenidők legnagyobb bevételét magának tudható film folytatása eredetileg már 2014. decemberében a mozikba került volna, de az írói szobában olyan terjedelmesre nőtt Pandora világának története, hogy Cameron úgy döntött még további négy filmben szeretné elkalauzolni a nézőket a Na'vik közé.

Hirdetés

A forgatás kezdetét maga a rendező jelentette be, aki most jó ideig kék földönkívüliekkel fog kelni és feküdni, ugyanis úgy tervezi, hogy soha nem látott módon mind a négy filmet egyszerre fogja leforgatni. A várakozások szerint az első film 2020. december 18-án érkezik a mozikba, amit 2021-ben, 2024-ben és 2025-ben követnek majd a folytatások. Ha ez nem lenne elég embertpróbáló feladat, Cameron tervei között még egy Terminátor reboot is szerepel ebben az idősíkban, amelyben Schwarzenegger mellett Linda Hamilton is visszatérne Sarah Connor szerepében.

Az első Avatar film 2009-ben került a mozikba és 2,79 milliárd dollárt hagytak a nézők a kasszákban érte. A film emelett három Oscar-díjat is nyert és utat tört a 3D technológia számára. A folytatás sem kisebb ambíciókkal készül, ugyanis Cameron és a WETA a vizuális effekt ipar forradalmasítására készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.