Hirdetés

Linda Hamilton is visszatér a Terminátor franchise-ba

|

Nincs vége egy szerepnek, csak ha magad is bevégzed, avagy Linda Hamilton a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D után a következő Terminátor filmben is látható lesz Sarah Connorként.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy James Cameronnak még annál is komolyabb tervei vannak a Terminátor franchise-zal, mint azt gondoltuk volna, amikor legutóbb arról beszéltünk, hogy 2019-ben visszakapja a széria jogait. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy veterán visszatérése.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D-s változatának egyik különleges rajongói vetítése előtt ugyanis a Terminátor 6 rendezője, Tim Miller (Deadpool) és James Cameron leleplezték, hogy a film sztárja, Linda Hamilton vissza fog térni a Terminátor franchise-hoz a sokat tapasztalt Sarah Connorként. A projektet producerként gondozó Cameron a következőket mondta a vetítés után: 

"Amennyit jelentett ő akkoriban a női nemnek és az akciósztároknak, az is rengeteget jelent majd, hogy megedződött harcosként tér vissza. Napjaink filmjeiben több olyan 50-es és 60-as korosztályú fickó van, aki a rosszakat öli, de hasonló nő már nincs."

A következő film az információk alapján közvetlen folytatása lesz a Terminátor 2-nek és Cameron elmondása szerint egy 18 év körüli nő lesz a történet középpontjában, akihez még keresik a megfelelő színésznőt. A sztoriban fel fognak bukkanni a jövőből és jelenből származó karakterek is, akiket Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton karaktere irányít majd, tehát megint lesz némi játszadozás az idővel. A The Hollywood Reporter arról is említést tesz, hogy Cameronék létrehoztak egy írószobát a franchise folytatásához: ebben David S. Goyer (A sötét lovag, Az acélember), Charles Eglee (Sötét angyal, Kemény zsaruk) és Josh Friedman (Terminátor - Sarah Connor krónikái) kaptak helyet. Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.