Hirdetés

James Gunn eredetileg jóval sötétebb befejezést képzelt el a The Suicide Squadnak

|

Gunnak végül meglágyúlt a szíve és egyáltalán nem tudjuk hibáztatni ezért.

Hirdetés

A The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagot habár szerették a kritikák - mi is odáig voltunk érte - és a közönség sem akarta szétcincálni, ez mégsem igazán látszódott meg a bevételi adatokon, amit jórészt a mozis premierrel egy időben lezajló HBO Maxos bemutató, valamint a csak felnőtteknek szóló korhatár-besorolás számlájára lehet írni.

Tény és való, hogy a The Suicide Squadban Gunn abszolút szabadjára engedhette a képzelőerejét, viszont a különböző leszakadó végtagok mellett a rendező egy roppant mód érzelmes történetet dobott össze, ennek is köszönhető, hogy a direktor végül meggondolta magát a befejezést illetően. 

Hirdetés

Gunn erről a Cinemablendnek mesélt nemrég, aki elmondása szerint egy jóval sötétebb finálét képzelt el az X-különítmény számára.

Fontos, ha még nem láttátok a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagot és zavarnak titeket a spoilerek, akkor ne olvassatok tovább!

"A film legvégén eredetileg Patkányfogó 2-höz kerültek volna a Starróval kapcsolatos titkosított adatok. Sikeresen visszalopakodott volna Jottunheimbe az adatokért, melyről a csapat többi még élő tagjának fogalma sem lett volna. Ám Amanda Waller előtt nem maradt volna titokban a kis magánakciója, aki aztán le is robbantotta volna a fejét rögtön azután, hogy az X-különítményt visszahozták a börtönbe."

Gunn zárásként hozzátette, hogy ez a befejezés azon túl, hogy még számára is túlontúl sötét és gonosz lett volna, egyszerűen nem passzolt volna ahhoz a történethez, amelyet elakart mesélni. 

"Ez a húzás nem feltétlenül azt a történet mesélte volna el, amit eredetileg elszerettem volna mondani, ami igazából sokkal inkább a karakterekről szólt, az általuk megélt különböző érzelmi utazásokról. És számomra a befejezés Bloodsporttal, ahogy megsimogatja azt a patkányt...nekem ez volt a tökéletes lezárása a mozinak."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.