Hirdetés

James McAvoy X-Professzora kimarad a következő X-Men filmből

|

A Professzor nem veszi ki részét a soron következő X-Men kalandból.

Hirdetés

Ma reggel arra ébredtünk, hogy a THR munkatársa, Borys Kit megerősítette, hogy Maisie Williams (Trónok harca) és Anya Taylor-Joy (Széttörve) csatlakoztak az X-Men: New Mutants stábjához. Williams Rahne Sinclair, azaz Wolfsbane szerepét kapta meg, egy olyan mutánsét, aki képes egy farkasemberszerű lénnyé változni, míg Taylor-Joy a teleportációra képes Magikot fogja életre kelteni.

Hirdetés

Mindkét színésznőt szóba hozták már a filmmel kapcsolatban korábban, de jó volt hallani a megerősítést arról, hogy valóban részesei a projektnek. Azonban miután a cikk napvilágot látott, Kit azt is felfedte, hogy a pletykákkal ellentétben sem James McAvoy, sem pedig Nat Wolff nem fognak feltűnni az új X-Men filmben.

Annak ellenére, hogy a három filmre szóló szerződése lejárt az X-Men: Apokalipszissel, arra számítottunk, hogy a stúdió megújítja a papírt, hogy McAvoy további filmekben is belebújhasson Charles Xavier szerepébe. Tavaly Simon Kinberg producer nyilatkozataiból még az látszott kitűnni, hogy a professzor is részese lesz a New Mutants filmnek, de ezek szerint azóta megváltoztak a dolgok.

Ami Wolff-ot illeti, a Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok sztárját a film egyik főszerepére pletykálták. Sam Guthrie, azaz Cannonball szerepével kapcsolták össze a fiatal színészt. Ez a mutáns egy nagyteljesítményű repülőgép sebességével képes repülni.

Nagyon reméljük, hogy nem az Apokalipszis lesz az a film, amivel James McAvoy leköszön X-Professzor szerepéből, különösen most, hogy Patrick Stewart a Logannal már végleg letette a karakter idősebb változatát. A New Mutants mellett 2018-ban érkezik még az X-Men: Dark Phoenix is, amiből nagyon hiányozna Xavier professzor jelenléte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.