Hirdetés

James McAvoy szívesen eljátszaná Rébuszt

|

A nemeslelkű X-Professzor után inkább egy gazfickó bőrébe bújna a skót színész.

Hirdetés

A képregényfilmek korának csúcsát éljük, aminek egyelőre nem látszik a hanyatlása. A zsáner számos nagy presztizsű színészt és színésznőt szerzett már meg magának és olyan tempóban diktálja az ütemet, hogy lassan elfogynak a kihasználatlan hollywoodi sztárok. Éppen ezért előfordul, hogy egy-egy színész akár több képregényes karaktert is életre kelthet pályafutása során, így például Josh Brolin, Chris Evans vagy éppen Ryan Reynolds sem egyszer vizezték már be a lábukat.

Hirdetés

James McAvoy is kivette a maga részét a szuperhősbuliból, hiszen az idén mozikba kerülő Sötét Főnixel együtt immáron 4 X-Men filmben alakította Charles Xavier professzort. A Disney-Fox egyesülés fényében valószínűtlennek tűnik, hogy egy ötödik alkalommal is láthassuk a szerepben, viszont ez nem jelenti azt, hogy utoljára láttuk őt képregényfilmben. McAvoynak megvan az elképzelése arról, hogy melyik karaktert keltené életre legszívesebben.

"Valószínűleg Rébuszt. Fiatal koromban mindig is szerettem őt. A DC mindig nagyon jól bánik a rosszfiúival."

Mozifilmben 1995-ben láthattuk utoljára Edward Nygmat, azaz Rébuszt, akit Jim Carrey játszott akkoriban. Azóta csupán a Gotham sorozatban bukkant fel a karakter élőszereplős mása, viszont talán éppen itt az ideje a filmes visszatérésének is. Matt Reeves már izzítja a következő Batman filmet, valamint a Birds of Prey kamerái is forognak már, így minden adott ahozz, hogy Rébusz is felbukkanjon Gotham City utcáin.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.