Hirdetés

James Wan készítésében feltámad a Knight Rider

|

Továbbra sem tudjuk elengedni a nyolcvanas éveket, most David Hasselhoff sorozata kap egy külön filmet.

Hirdetés

Ami tegnap még jó volt, az ma már lehet, kevés. Ezt a szólást biztosan nem ismerik Hollywoodban, hiszen miközben olyan hírek érkeznek sorra, minthogy James Wan összeállt a Spyglass Mediával, hogy együtt hozzák tető alá a Knight Rider-filmet, addig ennek nincsen létjogosultsága. Kimondottan annak tekintetében, hogy az információk szerint az egész történetet átteszik napjainkba a kor mostani problémáira reflektálva - írta a Deadline.

Hirdetés

A Halálos iramban-filmekről, a Démonok között-univerzumról vagy az Aquamanről is ismert James Wan rendező vette szárnyai alá a produkciót, az ő neve pedig eddig garancia volt a kasszasikerre. Az már egy fokkal érdekesebb lesz, hogy a forgatókönyvet (Glen A. Larson eredeti karakterei alapján) TJ Fixman fogja jegyezni, aki eddig mindössze videojátékok történetein dolgozott, úgy mint a Resistance 2 vagy éppen nem kevesebb, mint hét felvonás a Ratchet & Clank-szériából.

Az új Knight Riderről még semmi konkrétat nem tudni a fentieken kívül, de azért remélni lehet, mégiscsak jobb film lesz, mint a Knight Rider 2000, a Knight Rider 2010, a Knight Rider Team vagy a 2008-as, szimplán Knight Rider címre keresztelt tévés sorozat. Ti mit szóltok, tényleg kell nekünk még egy modern feldolgozás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.