Hirdetés

David Hasselhoff szerint újjáéledhet a Knight Rider

|

A '80-as évek egyik TV-s ikonja titokzatosan nyilatkozott a készülő projektjéről.

Hirdetés

A Knight Rider egyike azon TV sorozatoknak, melyekre úgy gondolunk vissza, hogy jó volt, amikor volt (mert hát nem volt akkor más ugye…), de az az ötlet, hogy visszahozzák modern környezetbe  ültetve már többeknek felborzolja a szemöldökét. Ennek ellenére a széria sztárjának, David Hasselhoff nyilatkozata szerint nagyon úgy néz ki, hogy elkészülhet egy teljes értékű folytatás a négy évadot megélt sorozathoz. Hogy ez most kell-e nekünk, vagy sem, még ne hamarkodjuk el.

Hirdetés

Aki nem ismerné (?), a Knight Rider volt azon középszerű, amerikai sorozatok fő példája, amely mindent belesűrített az epizódjaiba, amit a '80-as évekről tudnunk kell - olyan ez, mint a filmeknél a Kobra. Ütős beszólások, "divatos" frizurák, papírmasé gonoszok (most teljesen komolyan, Hasselhoff karakterének gonosz ikertestvére abban különbözött tőle, hogy volt egy bajsza és egy kis szakálla?), röhejes akciók és persze happy end. És mindezt az emberek imádták. Mi is. Erre illetve a nagy nosztalgialázra reflektálva gondolkoztak el azon a készítők már 2002-ben is, hogy folytatniuk kellene a sorozatot. Aztán ebből az ötletből nem lett semmi, mire 2015-re újra visszatért az ötlet és nagyon úgy néz ki, hogy már el is akarják készíteni.

A fenntartásokkal kezelt pletykák szerint több rendezőt is kinéztek erre a projektre, úgy mint Justin Lin (Halálos iramban-filmek, Star Trek - Túl mindenen), James Gunn (A galaxis őrzői-filmek), vagy éppen maga a B-s akciófilmek koronázatlan királya, Robert Rodriguez (Sin City, Alita - A harc angyala). (Érdemes megjegyezni, hogy az utóbbi rendezővel Hasselhoff egy Logan szintű melankolikus drámát szeretett volna csinálni, ami már magában nagy röhej lett volna.) Egyelőre még nincs véglegesítve a rendezői poszt, továbbra is nyitott kérdés, hogy ki legyen a direktor.

Hasselhoff mindezekkel kapcsolatban pedig úgy nyilatkozott a Mirror UK hírportálnak (miközben az Up Against the Wall c. könyvét promózta), hogy sokáig nem is volt biztos, hogy ő lesz az új sorozat főszereplője:

"Már vagy nyolc vagy kilenc éve beszélgettünk egy lehetséges újabb sorozatról, de azt nélkülem akarták volna megcsinálni. Viszont a Knight Rider újra robogni fog! De még nem szabad mondanom semmit sem. Figyeljetek majd!"

Érdekes nyilatkozat már csak onnan nézve, hogy elvileg egy mozifilm is készülőben van a Knight Riderből, amiben John Cena és Kevin Hart szerepel majd (előbbi a főszereplőt, Mike Knightot, utóbbi pedig az ikonikus autót, KITT-et alakítja majd). Hogy melyik projektből mi lesz, azt még nem tudjuk, viszont a kérdés, még mindig adott: kell-e ez nekünk egyáltalán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.