Hirdetés

Jamie Bell szerint katasztrófa lett a 2015-ös Fantasztikus Négyes film

|

Ezzel a kijelentésével valószínűleg sokan egyet tudnak érteni.

Hirdetés

Jamie Bell nagy reményekkel szerződött a még Disney tulajdonától távol eső Fox 2015-ös szuperhősös filmjéhez, a Fantasztikus Négyeshez, amit azóta minden bizonnyal a közreműködő színésztársaival együtt bánt meg. A Josh Trank által rendezett film mind pénzügyileg, mind kritikai szempontból megbukott - világszerte 167 milliós bevételt tudhatott magának 120 milliós büdzsé ellenében, míg a RottenTomatoes-on csak a kritikusok 9%-a ajánlja a filmet megtekintésre.

Hirdetés

A félresikerült rebootban Jamie Bell Ben Grimm karakterét kelthette életre, a Radio Andy vendégeként pedig a produkcióra reflektálva mondta el velős véleményét az élményről és a munkájuk gyümölcséről.

"Készítettünk egy közös filmet, a balszerencsés Fantasztikus Négyes rebootot, ami katasztrófaként híresült el. Azt hiszem valami 9%-os értékelése van a Rotten Tomatoeson. És nem, nem hiszem, hogy megérdemelne egy újranézést. Takarítsd meg inkább a pénzed és az idődet."

Nem Bell az egyetlen, aki mostanában múltbéli hibás döntésekről és helytelen filmvállalásokról tesz nyilatkozatot. Alig pár napja Alex Kurtzman véleményezte a szintén balul sikerült Múmia rebootot, de a direktor legalább talált az élményben valami pozitívumot. Bell fenti nyilatkozatából a tanulság inkább nekünk, nézőknek szól: az idő nem fogja megszépíteni ezt a filmet a színész szerint. Ti egyetértetek vele?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.