Hirdetés

Jason Blum belengette a Boldog halálnapot 3-at

|

A producer nemrégiben a korábbi filmek rendezőjével, Christopher Landonnal beszélgetett ennek lehetőségeiről.

Hirdetés

A Boldog halálnapot horrortörténet eddig két fejezettel kedveskedett a slasher és az időhurok koncepciók kedvelői számára. Hogy mennyire lettek jók a filmek, azt meghagynánk az olvasóknak (azért az első részről van kritikánk is), az viszont tény, hogy a Blumhouse sikerként könyvelte el a nézettségi adatokat. Ilyenkor persze rögtön felmerül, hogy érkezik-e újabb folytatás?

Hirdetés

Jason Blum producer továbbra sem adott hivatalos úton zöld lámpát a projektnek, ám azt elárulta, hogy nemrégiben az előző két film rendezőjével, Christopher Landonnel tárgyalt egy potenciális harmadik részről.

"Találjátok ki, kivel ebédeltem tegnap? Mr. Christopher Landonnel. És vajon miről beszélgettünk? A Boldog halálnapot 3-ról. Átbeszéltük. Nem mondom azt, hogy dolgozunk rajta, de beszéltünk róla. Ezen pörgött mindkettőnk agya igazából. Nem mondom azt, hogy elkészítjük, de az sem, hogy nem készítjük el."

Blum igazi szakmabeli veteránként keltette fel az érdeklődést úgy, hogy igazából semmi konkrétumot nem mondott. Landon egyébként még 2020-ban jelezte, hogy elkészült a harmadik rész vázlata, és hogy tudja, merre futtatná ki a történet folytatását, míg tavaly mi arról számoltunk be, hogy maga Jason Blum is nagyban dolgozik a filmen. Tervekből és elképzelésekből tehát nincs hiány, ám valami még továbbra is hiányzik a kirakósból, hogy a Blumhouse áldását adja a projektre.

Ti örülnétek egy harmadik résznek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.