Hirdetés

Jason Blum szerint vissza tudná csábítani Robert Englundot Freddy Kruegert játszani

|

Viszont előtte még meg kéne szereznie a Rémálom az Elm utcában filmes jogait.

Hirdetés

Bár Jason Blum és a produkciós cége, a Blumhouse az elmúlt években sikeresen rebootolta a Halloweent, és hasonlóra készül az Ördögűző esetében, a vezérigazgató pont idén januárban ecsetelte, hogy milyen akadályokba ütközött, amikor a Péntek 13 és a Rémálom az Elm utcában franchise filmes jogait próbálta volna megszerezni.

Hirdetés

Blum ugyanakkor kitartóan próbálja kibogozni a szálakat, és rátenni a kezét az új filmek elkészítésének exkluzív jogára, és abban is biztos, hogy siker esetén a Rémálom az Elm utcában eredeti Freddy Kruegerét, azaz Robert Englundot képes lesz visszacsábítani a vászonra. Legalábbis a ScreenRantnek ezt nyilatkozta magabiztosan.

"Meg tudnám oldani, hogy visszatérjen. Bárkit vissza tudok csábítani. Úgy értem, hogy Ellen Burstyn 87 éves volt, és elértem, hogy visszatérjen az Ördögűzőre. Igen, ő (Englund) csak 75 éves - még fiatal."

Englund korábban már többször kifejtette, hogy többé már nem lesz hajlandó Freddy Krueger bőrébe bújni, ám ahogy azt Blum nyilatkozata is mutatja, ezt az ígéretét lehet idővel meg kell szegnie. Ahogy azt a legutóbbi remake is mutatta, a Rémálom az Elm utcában filmek csak Englunddal tudnak működni, vagy legalábbis a rajongók szemszögéből. Már csak az a kérdés, hogy mikor dicsekedhet el Blum azzal, hogy végre megkaparintotta a franchise jogait - remélhetőleg ez mihamarabb bekövetkezik.

Ti néznétek egy Blumhouse által gyártott új Freddy Krueger filmet Englunddal?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.