Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Halálos iramban 10.

|

A rajongók sajnos jövőre még nem élvezhetik a család visszatérését.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson biztosan nem fog visszatérni a Halálos iramban széria következő részeiben, de ez nem jelenti azt, hogy Vin Dieselék nem készítik el azokat. Bármennyire is gyepálták a kritikák a Halálos iramban 9-et, a nézők továbbra is kíváncsiak Torettóék mutatványaira, így nem is lehetett kérdés, hogy folytatják a kocsikázást. Korábban arról pletykáltak, hogy a Halálos iramban 10. és 11. egyszerre forog majd, sőt az is lehet, hogy Paul Walkert digitálisan visszahozzák a fináléra. 

Hirdetés

Ezekre a kérdésekre egyelőre még nem kaptunk választ, arra viszont igen, hogy mikor számíthatunk a Halálos iramban 10 premierjére. A Variety jelentése szerint a folytatás 2023. április 7-én fog a mozikba kerülni, ismételten Justin Lin (Halálos iramban 9, Star Trek: Mindenen túl) rendezésében. 

Számíthatunk Vin Diesel, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster és Michelle Rodriguez visszatérésére is, de hogy a Dom öccsét megformáló John Cena csatlakozik-e, az még kérdéses. Ahogyan az is, hogy ezúttal mibe keveredik a CSALÁD, és milyen vad mutatványokkal próbálják meg szórakoztatni az egyre magasabb ingerküszöbbel rendelkező közönséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.