Hirdetés

Javier Bardem lehet az új Frankenstein film teremtménye?

|

A Universal lassan útnak indítja egyik leghíresebb klasszikus szörnyfilmjének remake-ét, melynek Javier Bardem alakíthatja az egyik főszerepét.

Hirdetés

A múmia kritikai és nézői fogadtatását nehéz előre megjósolni, ennek ellenére a Universal magabiztosan tervezgeti tovább szörnyuniverzumának egyes darabjait. Az eddig csak keveset emlegetett új Frankenstein is úgy tűnik, hogy lassan révbe ér. A legutóbbi híresztelések szerint már folyik a film castingja, és éppen Javier Bardemmel tárgyalnak a tudós lényének szerepéről.

Hirdetés

A színész éppen a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja promóútját járja, és volt olyan kedves felvilágosítani a fanokat eme új szereplehetőségről:

Igen, éppen folyik a tárgyalás. Nagyon szeretnék a részese lenni. Mert ez egy ikonikus...mondhatni egy ikonikus karakter! Megvan hozzá a fejméretem [nevet] az biztos! Nem fognak sok pénzt elfecsérelni a sminkre, az tuti.

Régebben is lehetett hallani pár pletykát Bardem beválogatásáról, de akkoriban ez még szigorúan csak a pletyka szintjén szálldogált a levegőben. Lehet, hogy a stúdió előbb a nyitófilm reakcióit akarta megvárni? Ha ez így van, a Múmia premierje után remélhetőleg jobban fognak záporozni a hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.