Hirdetés

Végső előzetesen A múmia

|

És Tom Cruise csak fut, fut, fut és fut...

Hirdetés

Befutott A múmia-reboot végső előzetese, amelynek az elején azért eléggé zavaró az a PG-13-as kiírás, és mintha valahogy a vérrel is spórolnának, így pedig kevésbé tűnik az egész ijesztőnek egy magát Szörnyuniverzumnak elkönyvelt franchise-tól, de ne legyen igazam, és valóban egy szórakoztató mozit kapjunk.

Hirdetés

Tom Cruise pedig az utóbbi időben jobbára tévedhetetlennek bizonyul, ha szórakoztató blockbusterről van szó, ezért talán okkal reménykedhetünk. A címszereplő múmiát Sofia Boutella alakítja a Kingsmanből és a legutóbbi Star Trekből, valamint az Arthur királyban is látható Annabelle Wallis és az American Cryme Story-ban is felbukkanó Courtney B. Vance, de a legnagyobb név Cruise mellett az kétségtelenül a Dr. Jekylt alakító és ezt az egész szörnyuniverzumot felvezető Russel Crowe lesz. A premier június 9.-én esedékes, 1 héttel a Wonder Woman után. A kérdés, hogy melyik jön ki győztesen a buliból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.