Hirdetés

Jeffrey Dean Morgan szívesen Batman bőrébe bújna a Flashpoint kedvéért

|

A The Walking Deadben parádésan Negant alakító színész nagyon szívesen lenne a Flashpoint történetszál alternatív Batmanje.

Hirdetés

Most, hogy a Flashpoint hivatalosan is leigazolta a Pókember: Hazatérés íróit, John Francis Daleyt és Jonathan Goldsteint a rendezői székbe, minden készen áll arra, hogy elkezdődjenek a munkálatok. Ha a film többnyire hűen próbálja követni az alapul szolgáló azonos című képregényt, akkor szükségük lesz valakire Thomas Wayne szerepében, aki az alternatív idősík Batmanje lesz.

Hirdetés

A nyilvánvaló választás Jeffrey Dean Morgan lenne, aki már eljátszotta Bruce Wayne apját a Batman Superman ellenben. Ez az ötlet nem csak a rajongók fantáziáját ragadta meg, hanem magának a színésznek is nagyon tetszik, aki már többször is kifejezte, hogy mennyire érdekelné a dolog. Egy friss interjú során most újra szóba került a téma és kiderült, hogy Snyderrel már a Watchmen óta gondolkoztak az ő és Batman párosításán.

"Nézd, nem fogok hazudni. Zack Snyderrel már akkor beszéltünk egy közös Batman filmről, amikor a Watchmenen dolgoztunk. Szerintem mindkettőnknek ő a kedvenc karaktere és ez a kedvenc történetünk. A Flashpointos Batmanről annyit tudok, hogy számámra ő nem csupán a legsötétebb, hanem a legmenőbb is. És imádom az ő történetét, a kilétét és a megsebzett lelkét."

Hogy megtörténik-e a nagy pillanat és Jeffrey Dean Morgon köszön-e vissza a Batman ruhából, amikor Barry összekutyulja az idővonalat azt egyelőre nem tudjuk. Mindenesetre óriási ziccert hagyna ki ezzel a DC. A színész elmondása szerint "életreszóló pillanat lenne felvenni a Batman jelmezt" szóval reméljük nem fosztja meg a stúdió sem őt, sem pedig a rajongókat ettől az élménytől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.