Hirdetés

A Pókember: Hazatérés írói rendezhetik a Flash filmet

|

A tavalyi év egyik legsikeresebb filmjének forgatókönyvíróit fogadhatja fel a Warner Bros., hogy kihozzák az önálló Flash filmből, a Flashpointból is a lehető legtöbbet. Remek döntésnek tűnik.

Hirdetés

A Warner Bros. már régóta szeretné összehozni az önálló Flash filmet, számos rendező is megfordult a projekt környékén (beleértve Seth Grahame-Smithet és Rick Famuyiwát is), de a főszereplőt életre keltő és Az Igazság Ligája miatt a nézők szimpátiáját élvező Ezra Milleren kívül nem sok biztos pontja volt eddig a Flashpointnak. Most azonban végre fordult a kocka.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a Villám-paradoxon sztorit elmesélő filmet a Pókember: Hazatérés írópárosa, Jonathan Goldstein és John Francis Daley (az alábbi képen) folytatnak tárgyalásokat a Flashpoint megrendezéséről, méghozzá Joby Harold (Arthur Király: A kard legendája) forgatókönyve alapján. Elnézve a Pókember és Flash közötti hasonlóságokat, a Goldstein-Daley duó stílusa remekül passzolna a világ leggyorsabb emberéhez.  

A Flashpointban Barry Allen visszautazik az időben anyja megmentéséért, tette azonban nem várt hatással van a DC univerzum egészére, és számos karakter sorsát változtatja meg. Így például Bruce Wayne szülei helyett magát a fiút ölik meg, ami azt eredményezi, hogy Thomas Wayne válik Batmanné, míg felesége, Martha lesz a Joker (megy is a pletyka ezerrelJeffrey Dean Morgan kapcsán). De komoly szerepet játszik benne Wonder Woman és Aquaman is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.