Hirdetés

Jelentős szerepben térnek vissza a klasszikus Jurassic Park hősök a Világuralomra

|

Alan Grant, Ellie Sattler és Ian Malcolm túlnövik a szimpla cameo kereteket a Jurassic World trilógia záró darabjában.

Hirdetés

Azok, akiknek még a '90-es években lehetőségük adódott megnézni Steven Spielberg klasszikusát, a Jurassic Parkot, valószínűleg gyermeki izgatottsággal várták a Bukott birodalmat, miután híre kelt, hogy Jeff Goldblum visszatér Ian Malcolmként. Aztán lett is belőle nagy pofára esés, miután csak két cameo jelenetre futotta Malcolmtól a film végső változatában.

Hirdetés

Érthető, hogy a rajongók már sokkal kimértebben kezelték, amikor bejelentették, hogy a Jurassic World: Világuralomban Goldblum mellett Sam Neill és Laura Dern is visszatérnek Alan Grantként, illetve Ellie Sattlerként. Colin Trevorrowék talán túlzott visszafogottságot érzékeltek a fanok részéről, úgyhogy a harmadik részre visszatérő rendező most megerősítette, milyen szerepben is láthatjuk viszont a franchise ikonikus arcait.

"Ellie, Grant és Malcolm részt vesznek a teljes kalandban, nagy szerepük lesz benne és Owen, Claire, valamint Maisie, illetve a többi új karakter egyenrangú partnerei lesznek. Egy ilyen film legnagyobb kihívása, hogy minden karakternek kellő játékidőt és tiszteletet adjunk. A (napokban megjelent) prológus is ezt szolgálja: úgy éreztem, hogyha kihagyjuk ezt a történetből, akkor a T-Rexet nem tiszteljük eléggé, elvégre ő is egy karakter."

A prológustól nekünk is leesett az állunk, ugyanakkor megjegyzendő, hogy az első öt percen kívül eddig kevés konkrétum látott napvilágot. Mindenesetre Trevorrow nyilatkozata mindenképp örvendetes, már csak az a kérdés, hogy a gyakorlatban tényleg egyensúlyban lesznek-e a karakterek vagy egyfajta költői túlzást olvashattunk a direktortól.

Ti örültök, hogy a franchise klasszikus hősei jelentős formában térnek vissza?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.