Hirdetés

Jensen Acklest egy vadnyugati filmben láthattuk volna újra a mozikban

|

A Supernatural egykori sztárja a The Boys harmadik évada után a Rust című westernben tért volna vissza a nagyvászonra.

Hirdetés

A Supernatural/Odaát rajongóknak még egy darabig biztosan fura lesz Jensen Acklest más szerepben viszontlátni, mint Dean Winchester, ám mindannyiunknak jobb, ha lassacskán hozzászokunk ehhez az anomáliához. Azt már korábban is tudtuk, hogy Ackles legközelebb a The Boys harmadik évadában fog felbukkanni, ahol többek között a Supernaturalt/Odaátot is elindító Eric Kripkével dolgozhatott újra együtt Soldier Boy szerepében.

Hirdetés

Az Amazon szériája utáni következő projektről is lehullott a lepel a napokban, ugyanis Ackles az Alec Baldwinnal a főszerepben készülő Rust című westernhez csatlakozott. A filmet az a Joel Souza rendezte volna, aki 2019-ben új arcként tudott ismét egy lebilincselő zsaru drámát tető alá hozni Az éjszakai járőrrel (Crown Vic). Ackles mellett még Travis Fimmel, Brady Noon és Frances Fisher köteleződtek el a Rusthoz, ami nemrég a forgatáson történt, Halyna Hutchins operatőr életét követelő tragédia miatt kapott nem kívánt reflektorfényt, és amely esemény sajnos megkérdőjelezi a projekt további sorsát.

Az eddig kiszivárgott részletek alapján a Rustban egy Harland Rust (Baldwin) nevű vadnyugati banditát követhettünk volna végig, aki feladja a törvény elöli bujkálást, amint híre megy, hogy 13 éves unokája, Lucas (Noon) éppen a kivégzésére vár, miután gyilkosságért elítélték. A nagypapa és az unoka végül kétfős csapatként igyekezett volna meglógni a bosszúszomjas fejvadászoktól és marsalloktól a kietlen Vadnyugaton - az egyik marsall lett volna Ackles.

Hogy mi lesz a Rusttal végül, az a napokban fog eldőlni. A stábtagokat érthető módon megrázták az események, és erősen kétséges, hogy a rendőrségi nyomozás lezártával képesek lesznek-e felülkerekedni a lelki traumákon, legfőképp Baldwin esetében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.