Hirdetés

Jesse Eisenberg nem búslakodik Lex Luthor miatt

|

A színész a saját bevallása szerint nem zokogja könnyesre a párnáját, hogy sanszosan soha többet nem formálhatja meg a DC miliiárdosát, de nincs baja a képregényfilmekkel.

Hirdetés

Bár a 2016-ban bemutatott Batman Superman ellen - Az igazság hajnala bő 873 millió dollárt hozott a konyhára, a Warner illetékesei jóval nagyobb bevételre számítottak, és a bajokat súlyosbítandó, kifejezetten gyenge kritikákat is kapott a film. Ráadásul rá egy évre Az Igazság Ligája még ezt, a költségvetéshez mérve szerény eredményt is alulmúlta. Sikersztoriról beszélni tehát minimum költői túlzás, ami egyik-másik színész sorsát is érinti - a Lex Luthort alakító Jesse Eisenberg is közéjük tartozik.

Hirdetés

A színész egy, a Deadline-nak adott nyilatkozatában igen őszintén beszélt arról, hogy roppant valószínűtlen, hogy valaha még egyszer feltűnjön a dúsgazdag bajkeverőként egy DC-adaptációban, de ez nem nagyon zavarja. Miként azt megfogalmazta:

"Megdöbbennék, ha újra egy DC-filmben szerepelnék, de pozitív értelemben vett sokként érne. Nézze, én nem vagyok képregényrajongó. Nem olyan szerepet játszottam, amit még gyerekkoromban kinéztem magamnak. Ez egy lehetőség volt, hogy eljátszhassam ezt a nagyszerű karaktert, amit egy nagyszerű író írt, és ezt imádtam csinálni. Szóval, örülök, hogy eljátszhattam, és ha nem játszhatom el, az nem olyasmi, ami miatt szégyenkezni fogok a gyerekeim előtt, mert ez nem egy fontos műfaj az életemben, még akkor sem, ha imádtam azt a filmet csinálni".

Ugyanakkor azt is leszögezte, hogy egy megfelelő ajánlat esetén örömmel adná a nevét egy másik képregényfilmhez.

"Igen, vállalnám. Mert színészként sokféle dolgot csinálsz, és néha nagyszerű szerepeket kapsz rettenetesen kommersz filmekben, és néha szörnyű szerepeket kapsz független filmekben."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.