Hirdetés

Jim Carrey imádja Paul Danót, annál kevésbé az általa alakított Rébuszt

|

A gumiarcú színész gyomra nem veszi be az új Batmant.

Hirdetés

Jim Carrey a '90-es években egy teljesen túltolt Rébuszt keltett életre Joel Schumacher Mindörökké Batmanjében, és mivel sokan csak a filmekben találkoztak a Denevéremberrel és annak nemeziseivel, joggal kételkedhettek abban, hogy Matt Reeves jól választott-e, amikor Rébuszt választotta Batman aktuális ellenfelének. Aki látta már az új filmet, az mostanra el is dönthette, hogy melyik alakítás nyerte el jobban a tetszését.

Hirdetés

Carrey is így tett, igaz ő látatlanban mondta el a véleményét az Uniladnek az új Rébuszról, és az ő megformálójáról, Paul Danóról.

"Még nem láttam (a filmet). Ez egy nagyon sötét verzió, amivel kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Mindenkinek megvan a saját véleménye erről. Imádom (Danót), mint színész, szerintem egy lenyűgöző színész. Viszont van bennem egy cseppnyi aggodalom, amikor emberek arcát leragasztószalagozzák, és másokat is erre buzdítanak. Néhány őrült ember átveheti ezt a módszert. Én mindig tudatosan választok (szerepet). Robotniknak (Sonic) mesebeli bombái vannak, és senki sem sérül meg közben. Tudom, hogy van helye a Batmannek a palettán, és nem is akarom kritizálni, de ez egyszerűen nem az én világom."

Carrey nyilatkozata annak tükrében furcsa, hogy nem tekintette még meg az új Batman-filmet, de mégis sarkalatos véleményt fogalmaz meg róla, hogy aztán felmentse magát a végére. Abban viszont igaza lehet, hogy nem mindenkinek fog feltétlenül passzolni az új film sötétebb irányvonala, és ezzel amúgy nincs is probléma. Azzal már inkább, hogy 20-30 évvel korábbi nézeteket hangoztat, miszerint a filmek ösztönzik az embereket rossz dolgokra - ez már a Sikoly 2-ben is elég béna indokként hatott.

Ti mit szóltok Carrey mondanivalójához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.