Hirdetés

Eldőlt: Joaquin Phoenix lesz Joker

|

A Warner Bros. zöld lámpát adott Todd Howard és Martin Scorsese Joker eredetfilmjének.

Hirdetés

Hónapok óta arról folyt a találgatás, hogy a The Master, a Gladiátor és A nő filmek zseniális színésze, Joaquin Phoenix bújhat-e a bűn bohóchercegének bőrébe a Martin Scorsese produceri felügyeletével készülő Joker eredetfilmben.  

Hirdetés

A spekulációknak immáron vége, hivatalossá vált, hogy a Todd Philips rendezésében és a Scott Silverrel (8 mérföld) közösen írt forgatókönyve alapján készülő Joker filmben a rendkívül tehetséges Joaquin Phoenix fogja eljátszani a címszereplőt. A film forgatása szeptemberben kezdődhet meg alacsony, mindössze 55 millió dolláros büdzsével (hasonlóan a szintén kisebb összegből készülő Birds of Preyhez). Fontos részlet, hogy ez a Joker projekt nem része annak a filmes univerzumnak, amit a DC és a Warner eddig épített például Az  Igazság Ligájával, abban továbbra is Jared Leto a Joker. 

Az előzetes információk szerint a Joker eredetfilm  inkább lesz bűnügyi dráma, mint hagyományos szuperhősfilm, amit jól mutat az alacsony büdzsé is (bár ez nem derült ki, de nem lepődnénk meg, ha a Logan és a Deadpool mintájára R-besorolású lenne végül).  A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a premier 2019 végén esedékes. Ti örültök Phoenix csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.