Hirdetés

Samuel L. Jackson részéről jöhet a Sebezhetetlen 2

|

Samuel L. Jackson örömmel részt venne a Sebezhetetlen folytatásában, amire a Széttörve egyöntetű pozitív visszajelzései után egyre nagyobb esélyt lát.

Hirdetés

M. Night Shyamalan hosszú évek vesszőfutásait követően idén végre pozitívan is vissza tudott térni a köztudatba a Széttörve című filmjével, melynek csavarjai a rendező legjobb munkái előtt tisztelegtek - és, mint kiderült - SPOILER -, a Széttörve a Sebezhetetlen világában játszódik - SPOILER VÉGE -, úgyhogy a nézők - rajongók és laikusok egyaránt - rögtön elkezdtek tanakodni, hogy vajon ez akkor nem egy folytatást ígér-e minden idők egyik legjobban kivitelezett szuperhős-filmjének.

Hirdetés

Samuel L. Jackson, aki a Sebezhetetlenben Bruce Willis ősellenségét alakította, a napokban adott a Collidernek egy interjút, melyben kifejtette, hogyan is tudta meg, hogy a Széttörve egy univerzumot képez Shyamalan korábbi alkotásával.

"Shyamalan megkeresett, és azt mondta, hogy hívjam fel őt, amikor lesz időm, mert akar valamiről beszélni velem. Fel is hívtam - mindig így teszek, ha ő keres, és folyton abban reménykedem, hogy esetleg a Sebezhetetlen 2-ről lenne szó. Azt mondta, hogy most jött ki az új filmje, a Széttörve, és szeretné, ha megnézném, én meg erre válaszoltam, hogy persze, nincs akadálya részemről. Fogalmam sem volt róla, hogy miről szól a film, de Shyamalan hozzátette, hogy utána mindenképp beszéljünk. Aztán elmentem egy megszervezett vetítésre. Amint véget ért a film, rögtön felkerestem őt, és csak ennyit tudtam mondani neki: Oké, haver, akkor ez most tényleg azt jelenti, amire gondolok? Mire ő csak annyit felelt, hogy először meg kell várni, hogyan teljesít a film pénzügyileg. Úgy hiszem, hogy azóta a Széttörve kellőképpen termelt ahhoz, hogy összedobjuk a folytatást."

A Széttörve egyébként már 173 millió dollárnál jár, ami a globális bevételeket illeti, míg a film csupán potom 9 millió dollárból készült el, úgyhogy valóban nagyot durrantott Shyamalan. A rendező korábban kitért arra, hogy már van egy vázlattörténete, melyben James McAvoy, Willis és Jackson karakterei mind szerepelnek, de ezt még a film kritikai és pénzügyi sikerei előtt kotyogta el. Az elsöprő fejlemények azóta valószínűleg meggyőzték Shyamalant is, hogy a vázlatból megérné kerek egésszé kibővíteni a kezdeti skicceket.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha megvalósulna a Széttörve/Sebezhetetlen folytatása a fent említett színészekkel?

Széttörve

Kinek Ajánljuk
  • Akik hiányolták a rendező régi önmagát!
  • Akik szeretnek borzongani!
  • Akik szeretik az ötletes befejezéseket!
Kinek Nem
  • Akik nem szeretik, ha egy film a befejezésre van kihegyezve!
  • Akik Shyamalan egy korábbi filmjét sem látták!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.