Hirdetés

Jöhet a Tűnj el! folytatása?

|

A rendező szerint elég nagy esély van rá, hogy elkészüljön.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt az "aprópénzből" készülő horror/thriller, a Tűnj el!, ami nemcsak óriási pénzügyi, hanem kritikai sikereket is elért. 

Hirdetés

Ezt koronázta meg a négy Oscar jelölés, így az elsőfilmes Jordan Peele rendezőt arról kérdezték, hogy benne lenne-e egy esetleges folytatásban?

Komolyan megfontolom a dolgot. Imádom ezt az univerzumot és úgy érzem, még nem meséltem el vele mindent. Még nem tudom miként, de vannak elvarratlan szálak... ismeritek a filmet.

Ezt mi sem fogalmazhattuk volna meg szebben. A Tűnj el! tele van potenciállal, amire fel lehet építeni egy franchise-t, illetve valóban akadtak elvarratlan szálak, amiket tovább lehetne görgetni. A kérdés annyi, hogy mikor és természetesen csakis Peele részvételével - aki mellesleg a közelmúltban jelentette be, hogy visszavonul a színészettől és rendezői karrierjére koncentrál majd, állítása szerint részben Az Emoji-film miatt, mert felajánlották neki, hogy szinkronizálja ő a kaki karaktert (végül Patrick Stewart lépett a helyébe). 

Ti miként vélekedtek a dologról? Érdekelne a Tűnj el! folytatása, vagy kár bolygatni az alapanyagot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.