Hirdetés

John Cena is csatlakozhat a Suicide Squadhoz

|

Úgy tűnik, hogy James Gunn nagyon kedveli a láthatatlan embereket.

Hirdetés

A profi pankrátorból lett színész kipróbálná magát egy képregényfilmben. A Variety értesülései szerint John Cena megkezdte a tárgyalásokat a James Gunn-féle Suicide Squad egyik szerepéről. Egyelőre nincs infromáció arról, hogy melyik karaktert kelthetné életre Cena, viszont nem ez lenne az első alkalom, hogy Gunn lendületet adjon egy pankrátornak a színészi pályán.

Hirdetés

Persze Cena azért olyan nagyon nem panaszkodhat, hiszen már 2006-ban kipróbálta magát a kamerák előtt A tengerészgyalogosban, azóta pedig több vígjátékban is feltűnt, valamint a tavalyi év meglepetésében, az ŰrDongóban is kapott szerepet. Kiemelkedő színészi képességeket azonban egyetlen filmjében sem sikerült még mutatnia, de meglehet, hogy csupán a rossz szerepek találtak rá. Okkal hisszük azt, hogy James Gunn nem véletlenül kezdett el szemezni vele, hiszen már a Galaxis Őrzői esetében is remekül válogatta össze színészeit. A legjobb példa erre a szintén pankrátori múlttal rendelkező Dave Bautista, aki újra és újra képes ellopni a showt Drax szerepében.

Reméljük, hogy Cena alkalmazása is hasonlóan indokolt lesz és üde foltjává válik majd a filmnek, játszon is bárkit. A 2021-ben érkező új Suicide Squad film egy nem túl hétköznapi folytatása lesz David Ayer 2016-os filmjének. Az eredeti stábból többen is visszatérnek, így Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman is újra feltűnik a vásznon a pletykák szerint, viszont mégis egyfajta rebootként kezelik a filmet a stúdiónál. Érdeklődve várjuk a további részleteket a produkcióról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.