Hirdetés

Rengeteg új infó érkezett a James Gunn-féle The Suicide Squadról

|

Újabb visszatérőket üdvözölhetünk az amúgy rebootként emlegetett mozi fedélzetén.

Hirdetés

Egyre érdekesebben alakul a James Gunn-féle The Suicide Squad, ami elviekben teljesen új alapokra kívánja helyezni az alapanyagot, azonban meglehet, hogy végül mégiscsak egy hagyományos értelemben vett folytatáshoz lesz szerencsénk, hiszen mint nemrég kiderült, nem a Jay Courtney által alakított Bumeráng Kapitány lesz az egyetlen régi ismerős David Ayer mozijából.

Hirdetés

Kezdődött minden azzal, hogy a TheWrap egy a mozihoz közel álló forrásra hivatkozva úgy értesült, hogy az Oscar-díjas Viola Davis szintén aláírt a James Gunn által dirigált folytatáshoz, ahol ezúttal is az első részből megismert Amanda Wallerként igyekszik majd borsot törni az általa toborzott osztag orra alá. Nem sokkal később a Discussing Film Joel Kinnaman Rick Flaggként való visszatérést hozta le. A sort végül a Variety zárta, mégpedig Idris Elba szerepével kapcsolatban, hiszen az általuk megszerzett információk tanúsága szerint Elba a korábbi pletykákkal ellentétben mégsem Will Smith-t váltja majd le Deadshotként, hanem egy egyelőre meg nem nevezett új karaktert fog életre kelteni.

A Variety megjegyzi, hogy Gunn Elbával közösen hozta meg a döntést,  amelynek hátterében feltehetőleg Smith esetleges későbbi visszatérése állhat, hiszen a színész a szoros időbeosztása miatt nem tudta ismét elvállalni Deadshot szerepét. Az esetleges visszatérők sorát a Margot Robbie-féle Harley Quinn zárja, aki jelenleg épp egy másik DC film, a Birds of Prey forgatásával van elfoglalva. A Warner természetesen egyik újság beszámolóját sem kívánta érdemben kommentálni, viszont a stúdió elmúlt években nyújtott teljesítményét látva nincs kizárva, hogy a totális reboot helyett inkább biztos alapokra kívánják felhúzni az egyik legjövedelmezőbb DC filmjük soron következő felvonását.

A The Suicide Squad a jelenlegi tervek szerint 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.