Hirdetés

Már készül a John Wick 3 forgatókönyve

|

A John Wick első és második része az utóbbi idők legjobb akciófilmjei közé tartoznak, amikre a közönség is örömmel váltott jegyet, így a sikerre való tekintettel nem meglepő, hogy már folyamatban van a trilógiává bővítés.

Hirdetés

Kritikusunk a legelső John Wicknél is jobban szerette a februárban mozikba került folytatást, a John Wick: 2. felvonást, amely szerinte "hiába állítja be magát egy faltól-falig akcióorgiának, valahogy mégis több annál". Mint kiderült, egy epizóddal biztosan. 

Keanu Reeves korábban már pedzegette, hogy vevő lenne egy harmadik ámokfutásra is, de persze már akkor nyilvánvalónak tűnt, hogy a második rész sikeres lesz, így lényegében garantált volt a folytatás. Chad Stahelski, a korábbi filmek rendezője a Collidernek nyilatkozva jelentette be az örömhírt, hogy már készül a forgatókönyv és várhatóan 2017 végén, 2018 elején elkezdődhet a forgatás is. De vajon ki dirigálja majd?

Az első akciózást Stahelski és David Leitch közösen vezényelték le, majd utóbbi külön utakon járva elkészítette az Atomszőkét Charlize Theronnal, míg Stahelski a John Wick: 2. felvonás után a Hegylakó rebooton dolgozik. Arra a kérdésre, hogy szívesen visszatérne-e harmadszorra is természetesen azt felelte, hogy szeretne, de rengeteg múlik az időzítésen, tehát még nem vehetjük biztosra, hogy ő is lesz. 

Ami a folytatással kapcsolatos terveket illeti, Stahelski szerint nem szeretnének abba a hibába esni, hogy elszállnak a költségvetéssel, a hatalmas zúzás és méregdrága jelenetek helyett inkább a klasszabb és intrikusabb dolgokra koncentrálnak, például még többet mutatnak meg a bérgyilkosok világából (amelyet a visszajelzések alapján korábban is imádtak a nézők). Mi csak támogatni tudjuk ezt a koncepciót! És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.