Hirdetés

Többen is csatlakoztak a John Wick 3-hoz

|

Már Halle Berry is a John Wick: Chapter 3 szereplőgárdáját erősíti.

Hirdetés

A Rémkirálynak (Keanu Reeves) alaposan fel van adva a lecke, hiszen két okból is menekülni kényszerül, de ez senkinek sem lehet meglepő, aki látta a John Wick: 2. felvonást. Tette után mindenki a nyomában lohol és a fejére pályázik, ez pedig egy minden eddiginél szórakoztatóbb akciófilmet eredményezhet, amely - a John Wickre pályázó bérgyilkosok számát nézve - minden korábbinál több szereplőt mozgathat. Az új karaktereket pedig nem csak statisztikák fogják eljátszani. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a John Wick: Chapter 3 stábjához csatlakozott az Oscar-díjas Halle Berry (Kingsman: Az Aranykör, X-Men franchise) is, aki egy fontos női szereplőt, Sofiát fogja alakítani. A Lionsgate bejelentése alapján a szereplőgárdát erősíti Anjelica Huston (Addams Family, Kasszasiker), Asia Kate Dillon (Milliárdok nyomában, Orange is the New Black), Mark Dacascos (Farkasok szövetsége, Double Dragon) és Jason Mantzoukas (A diktátor), továbbá a The Raid filmekből ismert Yayan Ruhian és Cecep Arif Rahman, valamint Tiger Hu Chen (A Tai Chi harcosa) harcművész is. A színészek karaktereiről egyelőre annyit tudni, hogy Hustonét "The Directornak", Dillonét "The Adjudicatornak", Mantzoukasét "The Tick Tock Mannek", Dacascosét pedig "Zerónak" hívják.

A korábbi szereplők közül Ian McShane, Laurence Fishburne és Lance Reddick biztosan visszatérnek, a rendezői székben pedig Chad Stahelski (John Wick 1-2) ül. A John Wick: Chapter 3 2019. május 17-én érkezik meg az amerikai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.