Hirdetés

John Wick 4 - a rendező már a folytatásról beszél

|

Chad Stahelski nyilatkozott az esetleges következő részről, amely már készülőfélben is lehet.

Hirdetés

Még fel sem törölték a több liternyi vért, amit John Wick, maga a Rémkirály a mozikba hozott most csütörtökön a sokak által várt harmadik felvonással (Parabellum). Szerencsére nem kellett csalódnunk ebben a részben sem, hozta a hoznivalót, és habár már egy kissé úgy látszik, kezdenek elrugaszkodni az alkotók a valóságtól, és kiveszni látszik az első rész kvázi komolysága a folytatásokból, de még mindig felettébb szórakoztató a gyönyörűen megkoreografált akciólövölde.

 

Hirdetés

Sokig ment a vita, hogy a Parabellummal végleg lezárják ezt a bimbódzó trilógiát, vagy még tovább örülhetünk Keanu Reeves fejlövéseinek. Teljesen spoilermentesen annyit mondhatunk a harmadik rész végéről, hogy egy az egyben olyan, mint anno 2017-ben a második: vagyis nyitva van a vég, lesz itt még folytatás, vagyis erre akart utalni a filmek rendezője, Chad Stahelski, aki mindössze egy mondattal válaszolt a kérdésre: 

"Ez csak rajtatok múlik."

Ebből kiindulva szerintünk biztosra vehető a negyedik rész mozikba kerülése, hiszen csak az első rész a maga 20 milliós büdzséjét megnégyszerezte, míg a második felvonás kétszer annyiból készült és egészen pontosan 171 milliót hozott vissza. Arról eddig nem tudunk semmi biztosat, hogy a Parabellumnak mennyi volt a büdzséje, illetve mennyit fog visszahozni. Viszont ha csak ezen múlik, hogy következzen a folytatás, akkor biztosra vehetjük, hogy a Baba Yaga még vissza fog térni rendet tenni.

Egyébiránt Stahelski a film népszerűsítése közben egy másik kérdésre is választ adott: a három film közül melyiket volt a legnehezebb leforgatni. A rendező így felelt:

"Mindegyik - a maguk módján. Az első amiatt volt nehézkes, mert még nem teljesen értettük, hogy pontosan mit is akarunk. A másodikban egy teljes világot kellett felfednünk, amiről eddig nem is tudtunk. Mire a háromra arra fókuszáltunk, hogy tovább terjeszkedjünk, és ne csak méretekben, hanem kreativitásban is. Már most biztosra veszem, a negyedik még ezeknél is nehezebb lesz…"

Szóval nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy nem csak hogy készül a negyedik rész, de már munkálkodnak is rajta, és ameddig ilyen minőségi zúzdákat tesznek le sorozatosan az asztalra, mi nem fogunk panaszkodni. Ti láttátok már a harmadik részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.