Hirdetés

John Wick 4 - már a premierdátum is megvan

|

A stúdió erősítette meg a bejelentést, Keanu Reeves is rábólintott.

Hirdetés

Pár napja még azt írtuk, hogy a John Wick-trilógia egyik rendezője a lehetséges folytatásról nyilatkozott, most pedig maga a Lionsgate jelentette be a Rémkirály negyedik filmjét, amelyhez még egy premierdátumot is hozzácsaptak. Igencsak kérdéses volt ez a folytatás, hiszen annak ellenére, hogy Reeves kifejezetten élvezi Mr. Wick karakterét, elmondta, mégsem szeretné ezt élete végéig csinálni (jelenleg 54 éves, és nagyon nem kellene olyan nyugdíjas akcióhősbe átmennie, mint amilyen Liam Neeson vagy Sylvester Stallone). Viszont azt látva, hogy bevételügyileg a Parabellum az eddigi részeket is lenyomta, rábólintott a felkérésre, így már biztos: Baba Yaga biztosan be fogja teljesíteni a 2014 óta húzódó bosszúját.

 

Hirdetés

A John Wick 3. felvonás: Parabellum jelenleg 93 millió dollárnál tart világszinten, és habár egyelőre nem tudjuk pontosan, mennyiből készült ez az epizód, biztosra vehetjük, hogy a gyártási költséget ha még esetleg nem is, de garantáltan visszahozza. Amit végérvényesen meg is érdemel, hiszen a John Wick név mára már egy olyan akciófilmbeli minőséget takar, ami egyedi stílusával, világépítésével minden egyes alkalommal szórakoztatni tudja a nagyközönséget úgy, hogy közben a néző nem érzi magát kizsákmányolva vagy hülyének (itt rátok nézek megint, nyugdíjas hősöcskék).

A John Wick 4. epizódja 2021. május 21-én kerül majd a tengerentúli mozikba, idehaza pedig egy nappal előbb. Ti befizettek egy negyedik körre is a Rémkirállyal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.