Hirdetés

A tévéképernyőkre is betámad John Wick!

|

Érkezik a John Wick világában játszódó sorozat.

Hirdetés

A John Wick franchise hihetetlen ütemben bővül a képernyőkön, a legnagyobb örömünkre. Az első rész még 2014-ben érkezett a mozikba szinte a semmiből, ám annál nagyobb nyomot hagyott maga után, mely mind a kritikusok, mind az akciófilmek kedvelőinek körében nagy népszerűségnek örvendett. Nem csoda hát, hogy érkezett a folytatás, mely nagyobb, durvább és pörgősebb lett, emellett pedig sikerült az első rész bevételeit is megdupláznia. Azóta pedig már biztossá vált, hogy trilógiává duzzad John Wick kalandja, sőt, hamarosan a tévéképernyőkre is beköltözik a széria.

Hirdetés

A filmeket gyártó Lionsgate stúdió ugyanis zöld utat adott egy új akciósorozatnak, amely a filmek világában fog játszódni és a The Continental lesz a címe. Igen, a széria a világot behálózó Continental hoteleket és az azokban megforduló, illetve azoknak dolgozó személyeket helyezi majd a középpontba, így akár több olyan karaktert is jobban megismerhetünk, akik a mozifilmekben csak mellékszerepeket kaptak. Ezt a lehetőséget emelte ki a sorozatról az Indie Wire-nek nyilatkozó Chad Stahelski, a John Wick filmek rendezője:

Az egész sorozat nagyon kötődni fog a filmek világához. Bemutatja majd, hogy a Continentals ott van az egész világon mindenhol; megfigyelhetjük, hogy miként lépnek kapcsolatba az emberek az ott dolgozókkal stb. Nagyon király lesz. A filmekben megalkotott világ hatalmas, és mindaz, amit eddig hallottam a sorozatról az nagyon biztató. Lehetőségünk nyílik kiterjeszteni az adott univerzumot és felfedezni egy rakás különböző figurát. A The Continental esetében követhetjük akár a maffiatanácsadót, akár a hotel portását, akár a borspecialistát - az ő aspektusukból is bejárhatjuk ezt a világot. Ugyanakkor az én lehetőségeim ilyen szempontból kissé korlátozottak voltak a főhősöm miatt.

Stahelski ezután még elmondta, hogy mindenképpen szeretne néhány epizódját is rendezni a szériának, amely időben a trilógiává bővülő John Wick filmek előtt fog játszódni, majd hozzátette, hogy valószínűleg maga Keanu Reeves is tiszteletét teszi a sorozatban, persze csak afféle vendégszereplőként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.