Hirdetés

Ekkor jön a Thor: Ragnarök rendezőjének új filmje

|

Már tudjuk, hogy mikor érkezik a mozikba Taika Waititi, mint Hitler.

Hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt és legérdekesebbnek tűnő filmje valószínűleg Taika Waititi következő filmje, a Jojo Rabbit, hiszen a Hétköznapi vámpírokkal és a Thor: Ragnarökkel nagy népszerűségre szert tevő új-zélandi következő filmjében Hitlerből, a nácikból és a rasszistákból igyekszik majd gúnyt űzni valószínűleg a rendezőre jellemző sajátos humorral. Most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a mozikba, ugyanis hivatalos premierdátumot kapott a film.

Hirdetés

Eszerint a Jojo Rabbit október 18-án debütál, ezzel pedig nagy esély nyílt arra, hogy már előtte, a 2019-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatkozhat az alkotás, mely szeptember 5. és 15. között kerül megrendezésre.

A történet szerint egy Jojo (Roman Griffith Davis) nevezetű német fiú fog a középpontban állni, aki kissé félszeg, nincsenek barátai, magának való, édesanyja pedig egyedül kénytelen őt nevelni. Ám hamarosan talál magának egy képzeletbeli barátot, aki nem más lesz, mint maga Adolf Hitler (Taika Waititi). Rajtuk kívül pedig feltűnik még a filmben Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen és Stephen Merchant is, vagyis egy igen impozáns szereplőgárdát sikerült Waititinek összeverbuválnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.