Hirdetés

Taika Waititi teljesen átment Hitlerbe a Jojo Rabbit miatt

|

Bizarr látvány, ahogyan a Thor: Ragnarök rendezője Hitlernek öltözve vacsorázik együtt Scarlett Johanssonnal.

Hirdetés

Nem először írunk már a Jojo Rabbitról és valószínűleg nem is utoljára. Az új-zélandi Taiki Waititi filmjeire ugyanis érdemes odafigyelni. Neki köszönhetjük Thor felfrissítését a tavalyi Ragnarökben, illetve a sírva nevetős, vámpírokról szóló áldokumentumfilmet is, a Hétköznapi vámpírokat. Waititi legújabb projektje Hitlerből, a nácikból és úgy összességében a rasszistákból igyekszik gúnyt űzni és már meg is érkezett az első fotó a készülő filmből.

Hirdetés

A képen egy teljesen átlagos családi vacsorát láthatunk. Anyuka, a kisfia és... Hitler. Bármennyire is őrült ez a koncepció, Waitit célja egy olyan szatíra megalkotása, ami egyszerre vicces, de ugyanakkor súlya is van. Hasonlóan Charlie Chaplin A diktátor című filmjéhez, ami szintén Hitlert figurázta ki.

Maga Waititi így jellemezte új filmjét:

"Nagyon boldog vagyok, hogy egy háborúellenes szatírát rendezhetek. Egy elképesztő színészgárdát sikerült összeszednünk és alig várom, hogy kifigurázhassuk a nácikat és az ideológiájukat. Ez a film rengeteg rasszistát fog majd bosszantani és én ennek nagyon örülök."

A Jojo Rabbitnak egyelőre nincs bemutató dátuma, de tekintve, hogy már most forgatnak és nem egy olyan filmnek tűnik, ami hosszas utómunkát igényel különböző vizuális effektek miatt, reménykedünk benne, hogy valamikor jövő év elején megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.