Hirdetés

A gyilkos tréfa adja a Joker eredetfilm alapját?

|

A Martin Scorsese produceri felügyeletével készülő projektről izgalmas részletek derültek ki.

Hirdetés

Nem minden tiszta egyelőre a Joker eredetfilm körül, az viszont igen, hogy a Warner Bros. a Filmes Univerzumán kívül képzeli el a projektet, elvégre ott már van egy Jokerük Jared Leto képében, itt azonban másik színész fogja eljátszani a Bűn Bohóchercegét. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a film rendezője Todd Phillips (Másnaposok, Haverok fegyverben) lesz, a producere Martin Scorsese és azt pletykálják, hogy Joaquin Phoenix keltheti életre a legendás gonoszt (bár ő ezt igyekszik tagadni, de nem vagyunk róla meggyőződve, hogy komolyan beszél).

Hirdetés

Most a The Wrap állítja azt, hogy értesüléseik szerint az eredetfilmben Joker egy bukott komédiásként jelenik meg a '80-as években és válik Gotham őrült bűnözőjévé, miután elteszi láb alól a közönségét. Ha a felskiccelt sztori ismerősnek tűnik, az nem véletlen, ugyanis a történet alapját Alan Moore kultikus képregénye, A gyilkos tréfa (The Killing Joke) szolgáltathatja. Noha tudomásunk szerint a füzetek lapjain Joker megemlíti, hogy egyetlen rossz nap miatt őrült meg, de arra pontosan nem emlékszik, hogy mi is történt vele akkor. Egyszer így emlékszik rá, egyszer pedig úgy, ez pedig nagy kreatív szabadságot adhat az eredetfilm íróinak (már ha valóban A gyilkos tréfát veszik alapul). 

Mi a véleményetek, jó ötlet ehhez a képregényhez nyúlni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.