Hirdetés

Mégsem Joaquin Phoenix lesz az új Joker?

|

Vagy ilyen jó a színész pókerarca, vagy valóban fogalma sincs a Joker filmről.

Hirdetés

Nemrég még attól volt hangos a világsajtó, hogy Joaquin Phoenix lehet az, aki a Martin Scorsese produceri felügyeletével készülő Joker eredetfilmben eljátssza a bűn bohóchercegét, ráadásul azóta már azt is megtudtuk, hogy a film forgatása már a nyáron megkezdődhet. 

Hirdetés

Noha a hírt robbantó Variety biztos forrásokra alapozva állította azt, hogy már zajlanak a tárgyalások a színésszel, azonban most Phoenix a következő filmje, a Don't Worry, He Won't Get Far on Foot promóciós körútján a francia Allocine-nek mégis cáfolta ezt. Phoenix ugyanis azzal válaszolt a kérdésre, hogy fogalma sincs, milyen Joker filmről beszélnek, bár azt is hozzátette, hogy nagyon jól hangzik az ötlet.

Hogy az Oscar-díjra jelölt színész csak a bolondját járatja velünk (mint tette ezt korábban, mikor mindenkivel elhitette, hogy felhagy a színészkedéssel és rappelni fog egy áldokumentumfilm, az I'm Still Here miatt), vagy valóban nem tud semmiről és a Variety kapott fals infókat, azt nehéz eldönteni, de nem ez lenne az első eset, hogy a tagadást egy későbbi hivatalos bejelentés megerősíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.