Hirdetés

Úgy néz ki, elkészül a folytatás Joaquin Phoenix Jokeréhez

|

Úgy tűnik, hogy a stúdiónál nagyon bíznak Phoenix újabb bohóckodásában.

Hirdetés

Nem sokkal a Joker premierje után röppentek fel az első hírek azzal kapcsolatban, hogy a filmet jegyző Todd Phillips és a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix erősen gondolkodnak egy potenciális folytatásban, ahol ismét egy eddig még nem látott oldaláról közelítenék meg a bűn bohóchercegét. Noha a meglepő nyilatkozatra ekkor még legyintettünk, a Joker azóta több mint egy milliárd dolláros összbevétele után úgy néz ki, hogy Phillipsnek hamarosan tényleg megadatik a lehetősége arra, hogy tovább szője a bomlott elméjű Arthur Fleck történetét

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be az imént, miszerint a Warnernél már komolyan számolnak a Joker második részével. Az értesülések szerint a Warner nem sokban változtatna a stáb korábbi felállásán, tehát a rendezésért továbbra is Phillips, míg a forgatókönyvért ezúttal is jó maga, valamint Scott Silver lenne felelős. Az őrült bohóc bőrébe pedig újfent Joaquin Phoenixet rángatnák vissza, akiről tudni érdemes, hogy eddigi karrierje során eddig még sosem vállalt be egyetlen folytatást sem, így mindenképp érdekes lesz látni, ezúttal vajon kivételt tesz-e.

A THR egyébként úgy értesült a forrásaitól, hogy a kiadó más DC-eredettörténeteket is elmesélne majd a Jokeréhez hasonló stílusban. Ti melyik karaktereknek szentelnétek külön filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.