Hirdetés

Így néz ki bohócfestékkel a Joaquin Phoenix-féle Joker

|

Noha minden bizonnyal még nem a végleges Joker-sminket látjuk, a rendező által megosztott videó mégis ránk hozza a frászt.

Hirdetés

Pár napja láthattuk először a Joker eredetfilm első képét, amelyen Joaquin Phoenix nézett ránk Arthurként - belőle válik majd a történet végére a Bűn Bohóc Hercege, de a sztori elején még az az álma, hogy híres komikussá váljon. 

Hirdetés

Azóta a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette a szereplőgárdát, most pedig a film rendezője, Todd Phillips és a kiadó is megosztotta a színész tesztvideóját, amelyen megpillanthatjuk sminkkel is Joaquin Phoenixet: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Camera test (w/ sound). Joker.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Joker képregényes eredettörténeteiből kiindulva ez valószínűleg még nem a végleges smink, de ha esetleg valamilyen csoda folytán mégis leleplezték volna azt ilyen korán, akkor is értékeljük az újító szándékot. A forgatás már zajlik, így remélhetőleg Phillips minél több információt és látnivalót oszt majd meg velünk a közeljövőben. A premier 2019. október 4-én várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.