Hirdetés

Íme az első kép a Joker eredetfilmből

|

Joaquin Phoenix megindult a Jokerré válás útján, mi pedig megnézhetjük az első hivatalos fotón - valamint forgatási képeken -, hogy néz ki a karaktere.

Hirdetés

Legutóbb még attól volt hangos az internet a DC Filmes Univerzumától elkülönülő Joker filmmel kapcsolatban, hogy Alec Baldwin csatlakozott, majd azzal a lendülettel távozott is, pedig ő alakíthatta volna Thomas Wayne-t. Ez a kavarás kicsit elvette a rajongók kedvét a projekttől, viszont most megtöbbszöröződhet a lelkesedés, hiszen végre megpillanthatjuk a címszereplő karakter... kezdetét. 

Hirdetés

Todd Phillips (Másnaposok, Haverok fegyverben), a film rendezője ugyanis felrakott Instagramra egy fotót, amin a történet főszereplőjét, Arthurt láthatjuk a mindig zseniális és meglehetősen alulértékelt Joaquin Phoenix megformálásában. Aki esetleg fehér sminket, vörösre mázolt szájat és zöldre festett hajat vár, az hoppon marad, ugyanis a képen látható figura egy olyan férfi, aki elindult a Bűn Bohóc Hercegévé válás útján, de még nem az. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Az alacsonyabb büdzséből készített Joker eredetfilm az információk szerint a 80-as években fog játszódni, amikor is Arthur álma az, hogy híres komikussá váljon. A sztori állítólag Alan Moore kultikus képregényéből, a Gyilkos tréfából merít ihletet, valamint megidézi Martin Scorsese 1982-es klasszikusát, A komédia királyát is, így biztosak lehetünk benne, hogy emlékezetes lesz. A hivatalos fotó mellett kerültek fel a világhálóra forgatási képek és videó is: 

A Joker film 2019. október 4-én kerül az amerikai mozikba Phoenixen kívül Zazie Beetz-cel és a pletykák szerint Robert De Niróval a mellékszerepekben. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.