Hirdetés

Joker - hivatalossá vált a szereplőgárda

|

Kiderült, kik kaptak szerepet a jövőre érkező Joker eredetfilmben.

Hirdetés

Miután tegnap a Warner közzétette az első hivatalos fotót, hogy miként is fog kinézni Joaquin Phoenix a Joker megszületését elmesélő filmben, a stúdió ma a teljes szereplőgárdát is leleplezte, melyből kiderült, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, ugyanis az Oscar-díjas Robert De Niro is szerepel majd a filmben mellékszereplőként.

Hirdetés

Rajtuk kívül feltűnik még Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Bill Camp (Vörös veréb, Elit játszma), Frances Conroy (American Horror Story, Castle Rock), Brett Cullen (Narcos), Glenn Fleshler (Barry), Douglas Hodge (Vörös veréb), Marc Maron (Maron, GLOW), Josh Pais (Motherless Brooklyn, Going in Style) és Shea Whigham (First Man, Kong: Koponya-sziget).

Az információk szerint a történet a 80-as években fog játszódni, amikor is Arthur (Phoenix) álma az, hogy híres komikussá váljon. A sztori állítólag Alan Moore kultikus képregényéből, a Gyilkos tréfából merít ihletet, valamint megidézi Martin Scorsese 1982-es klasszikusát, A komédia királyát is.

A Joker film 2019. október 4-én érkezik a mozikba az Oscar-jelölt Todd Phillips rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.