Hirdetés

Jon Bernthal szintén kiállt a kaszkadőrök elismeréséért az Oscaron

|

A The Punisher sztárja is a kaszkadőrök mellé állt az egyre nagyobb hírverésű ügyben.

Hirdetés

Még idén augusztusban számoltunk be arról, hogy a kaszkadőrök tüntetésbe kezdtek a külön kategóriájukért az egyik legnagyobb nevű filmes díjátadón, az Oscaron, azóta pedig nemcsak az utóbbi két Mission Impossible-film rendezője, Christopher McQuarrie, de még Helen Miller is támogatta az ügyet.

Hirdetés

Hozzájuk csatlakozott a minap Jon Bernthal, a Harag, a The Walking Dead vagy éppen a The Punisher színésze is. Elmondása szerint az Oscarnak már régóta el kellene ismernie a kaszkadőri munkát, ennek pedig a legutóbbi interjújában hangot is adott.

"Ők az én testvéreim, velük vagyok a legközelebbi kapcsolatban a forgatáson. Véleményem szerint ez egyenesen bűncselekmény, hogy az Akadémia nem létesít külön kategóriát a kaszkadőröknek. Ők, a kaszkadőrszövetség az egyike azoknak, akik mindent kockáztatnak. Az általuk kitalált kreatív megoldások egyszerűen szédületesek. (…) Szerintem manapság az egyik legnagyobb érv, hogy miért szórakoznak az emberek az ilyen alkotásokon, hogy mennyire jók bennük a kaszkadőri munkák - és ezeket tényleg emberek csinálják meg. Én minden egyes nap velük edzek, és próbálom tartani a tempójukat. Egy kaszkadőrnek a fő mantrája, hogy >>csináld meg keményen, csináld meg egyszer.<< Ne térj ki egy ütés elől, mert akkor még 15-ször kell majd felvenni azt. >>Csak üss meg, és csináljuk meg elsőre.<< Mi ezek alapján tesszük a dolgunkat."

˗ nyilatkozta a színész a Men's Health magazin számára.

Nagy szavak ezek Bernthaltól, hiszen amellett, hogy csaknem mindig a negatív figurát alakítja a filmekben köztudott róla, hogy minden egyes nagyobb volumenű jelenetét ő csinálja meg. Hasonlóan, mint Tom Cuise, a The Punishernél sem kért dublőrt az esetek többségénél, ő hajtotta végre közel az összes akciót, amiket látni végül a végterméken is. Mi pedig abszolúte támogatjuk ezt az ügyet: ha valakik, akkor a kaszkadőrök megérdemlik a nagyobb figyelmet egy ilyen díjátadón.

Ti mit gondoltok, egyetértetek Jon Bernthallal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.