Hirdetés

Josh Trank szerint nem az ő hibája, hogy ilyen lett a Capone

|

A Fantasztikus Négyes rendezője legutóbbi interjújában újfent másokra kezdett mutogatni.

Hirdetés

Amilyen gyorsan Josh Trank berobbant a köztudatba Az erő krónikái című filmjével, ugyanolyan gyorsan ki is robbant onnan A Fantasztikus Négyes mozijával. Legutóbbi alkotása, a hírhedt maffiózó, Al Capone életének utolsó mozzanatait bemutató Capone mozi sem aratott elsöprő sikert. A filmet még Tom Hardy sem tudta megmenteni, az ő játéka is közel hasznavehetetlen volt a kusza és összeszedetlen történet mellett.

Hirdetés

Trank pedig amellett, hogy jelenleg egy CIA-ról szóló minisorozaton dolgozik, legutóbbi interjújában fejtette azt ki, hogy nem az ő hibája, hogy a film olyan lett, amilyen - őt belehajszolták ebbe, nem ő tehet minderről.

"[Rian Johnsontól Joe Carnahanig] mindenki azt mondta, hogy >>Vannak olyan részei a filmnek, ahol sokkal őrültebb lehetsz. Ha már eddig elmentél abban, hogy a film ilyen őrült és kiszámíthatatlan lett, ne állj meg itt. Menj tovább!<< Nekem pedig nem kellett kétszer mondani. (…) De igazából nagyon boldog vagyok a végeredménnyel. Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy megosztó lett. Amiket egyes emberek szerettek benne, pont azokat utálták a többiek a filmben. És ez tökéletesen jó is így, hiszen a filmben mindent előtérbe helyzetünk, minden ott van a néző orra előtt. Semmi sem lett elrejtve. Minden ott van elől. De pont ezért elégedett is vagyok, mert az emberek, amilyen jeleneteket kiemelnek, azok a legextrémebb részei a filmnek. Amik pont ilyen reakciókat válthatnak ki. Ha éppen utáltad, amit láttál, az abszolúte rendben van, hiszen te egy olyan szegmensre reagáltál, ami nagyon is valós volt."

˗ nyilatkozta Trank a The Hollywood Reporternek. A szólás-mondás szerint mindent meg lehet magyarázni, a kérdés már csak az, hogy a rendező minket akar ezzel meggyőzni vagy saját magát? De adódik a kérdés: ti mit gondoltok Trank nyilatkozatáról? Egyetértetek vele a Capone film kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.