Hirdetés

Joss Whedonnak nem voltak tervei Thanos karakterével

|

Erről maga a rendező nyilatkozott nemrég.

Hirdetés

Már nem kell sokat várni, hogy a rajongók odahaza is megtekinthessék a Marvel Filmes Univerzum eddigi legnagyobb dobását, a Bosszúállók: Végtelen háborút, hiszen július 31-én jelenik meg Digital HD-ben, majd augusztus 14-től 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray és DVD formátumokban is elérhetővé válik, igaz még csak az Egyesült Államokban, de várhatóan ősszel hozzánk is megérkezik a film.

Hirdetés

Ennek apropóján készítettek interjút a Comic-Conon az első két rész rendezőjével, Joss Whedonnal, aki elárulta, hogy neki egyáltalán nem volt terve az Őrült Titánnal:

Szeretem Thanost. Imádom az apokaliptikus nézeteit, szerelmi kapcsolatát a Halállal. Lenyűgöz, hogy mekkora ereje van. Viszont nem igazán értem magát a karaktert. Thanos az egyik legerősebb karakter a Marvel világában, és a legfőbb gonosz is egyben. Ezért is akartam, hogy feltűnjön az első Bosszúállókban, de mint csak easter egg a fanoknak. Ám miután bekerült, elgondolkoztam, hogy mit is lehetne kezdeni a karakterrel. És akkor rájöttem, hogy fogalmam sincs. Szóval nagyon örülök, amit a Russo-fivéreknek sikerült elérniük vele, mert eszméletlen munkát végeztek, Josh Brolin pedig a tökéletes választás volt a szerepre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.