Hirdetés

Előrébb hozták a Hotel Transylvania 4 megjelenését, megvan a cím is

|

A Sony Pictures beütemezte a negyedik részt, Selena Gomez is visszatér szinkronhangként.

Hirdetés

2018-ban került mozikba a Hotel Transylvania franchise harmadik része Szörnyen rémes vakáció alcímmel, amelyben Drakulát (Adam Sandler) nem mindennapi ajándékkal lepi meg szörnyen bájos lánya, Mavis (Selena Gomez), ugyanis elviszi a hotel lakóit egy családi pihenésre egy luxus rémhajóra, amelynek sötét titkokat rejtő kapitánya azonnal megtetszik a vámpírok legvámpírabbikának. A Hotel Transylvania 3 80 milliós büdzséből készült, amelyet kétszeresen hozott vissza az Egyesült Államokban, világszerte pedig megfejelte további 360 millió dollárral, így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatódik a széria, amelyre idén számíthatunk. 

Hirdetés

A járványhelyzet miatt a Sony Pictures először tavaly decemberben, majd 2021. augusztus 6-án tervezte mozikba küldeni a Hotel Transylvania 4-et Adam Sandler főszereplésével (felkészül Csőre Gábor), a stábban pedig a Mavist megszólaltató Selena Gomez is vissza fog térni - nem csak szinkronhangként, executive producerként is. Nem marad azonban az augusztus 6-i dátum sem, noha nem későbbre, hanem korábbra hozták a premiert: már július 23-án láthatjuk majd Drakuláékat újra mókázni, a hivatalos cím pedig Hotel Transylvania: Transformania lett. 

A rendezői feladatokat Jennifer Klushka (Állati küldetés, DC Super Hero Girls) és Derek Drymon (Macseb, Spongyabob Kockanadrág) látták el a franchise atyja, Genndy Tartakovsky forgatókönyve alapján, aki szintén támogatja producerként is a projektet.

Hogy a Hotel Transylvania: Transformania miről fog szólni, az egyelőre még rejtély. Ti várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.