Hirdetés

Judd Apatow következő rendezése az eddigi legmetább koronavírusos film lehet

|

A direktor már rengeteg röhögésért volt felelős, remélhetőleg ezúttal sem okoz csalódást.

Hirdetés

Judd Apatow filmrendező és humorista eddig is odatette magát a komédia zsánerében a rá jellemző friss ötletekkel és egyéni vízióval; például A híres Ron Burgundy legendája sokunk szerint a minden idők legjobb vígjátéka címre is bőven esélyes. Legutóbb a Staten Island királyával örvendeztetett meg minket a mozikban, következő rendezése azonban már egy Netflixre szánt komédia lesz, ami jelentősen épít majd a COVID-19 köré.

Hirdetés

Mielőtt bárki felvonná a szemöldökét, Apatow nem a világjárványból készül viccet csinálni, hanem a filmiparra, azon belül is elsősorban a forgatásokra gyakorolt hatásából. Az egyelőre cím nélküli produkció ugyanis egy csapat színészre és színésznőre fog koncentrálni, akik egy szállodában ragadva minden erejükkel azon vannak, hogy időben be tudják fejezni éppen készülőfélben levő filmjüket - olvasható a Netflix leírásában. Bár egyelőre a szereplőkről sem tudni semmit, a film állítólag az idén bemutatott Tőrbe ejtvéhez hasonló sztárgárdával készülhet el, szóval érdeklődve várjuk, milyen tehetségeket sikerül megnyerni hozzá.

Mint ismeretes, a filmgyártás csak nagyon szigorú előírásokkal indulhatott be újra a tavaszi leállásokat követően: ahol lehet, kisebb csoportokba osztva próbálnak elszeparálni egymástól, folyamatos védőfelszereléseket és tesztelést kell biztosítani nem kevés pluszköltségből, ráadásul ha valaki megfertőződik a stábból, az a teljes produkció leállását vonhatja maga után meghatározatlan időre. Hát ha valaki, Apatow minden bizonnyal szórakoztató komédiát tud faragni mindebből, ami már csak azért is kiüti a metamérőt, mert valószínűleg ő is hasonló körülmények között fog dolgozni, mint amit a filmjében bemutat majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.