Hirdetés

Judd Apatow-nak is van elképzelése a Superbad 2-ről

|

A rendező Jonah Hill korábbi felvetésére reflektált.

Hirdetés

Jonah Hill nem is olyan régen megosztotta, hogy ő miként tudná elképzelni a 2000-es évek egyik klasszikus vígjátékának, a Superbadnek a folytatását. Az ő víziójában a történet csak akkor folytatódhatna, ha már Michael Cerával együtt a nyolcvanon túl lennének, és ismét szinglivé válnának. Judd Apatow a közelmúltbeli katasztrófa, a Buborék rendezője azonban egészen másképp vélekedik egy potenciális folytatásról.

Hirdetés

Apatow ezzel kapcsolatban az Inside of You with Michael Rosenbaum podcast keretein belül nyílt meg.

"Mindig is szerettem volna, ha készítenek egy folytatást a Superbadhez. Tudom, hogy Jonah azt mondta, hogy vicces lenne ezt elkészíteni 70 vagy 80 évesen, de én nagyon szerettem volna egy egyetemista Superbadet, ahol Jonah kibukik az egyetemről, és egyszer csak feltűnik Michael Ceránál az ő egyetemén. De mindenki úgy volt vele, hogy áh, nem akarjuk elszúrni a Superbadet azzal, hogy véletlenül egy ócska második filmet készítünk, amire mindig ugyanazzal válaszolok: hát, ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy ne készüljön el a Maffiózók második epizódja. Mégis miért gondoljátok, hogy elszúrnánk a második filmet?"

Ti mit gondoltok Apatow nyilatkozatáról? Megérdemelne a Superbad egy folytatást, mielőtt a színészek 70-80 évesek lennének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.