Hirdetés

Julia Roberts és Denzel Washington újra közös filmet forgat, ezúttal a Netflixre

|

Nagyon úgy fest, hogy a világ legnépszerűbb streaming szolgáltatója a tévék után a mozik szerepét is át akarja venni.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy a Netflix eddigi legdrágább filmjének Ryan Gosling és Chris Evans lesz a főszereplője, valamint egy másik alkotás olyan sztárszereposztással érkezik, amelyet nagy, hollywoodi blockbusterek is megirigyelnének. A streaming szolgáltató pedig tovább folytatja a filmes bejelentések sorát: következő nagy dobásuk különlegessége, hogy a két főszereplő, Julia Roberts és Denzel Washington 27 év után játszik ismét együtt - számolt be a hírről a Deadline.

Hirdetés

A két színészóriás legutóbb 1993-ban, A Pelikán ügyiraton dolgozott közösen. Ennek a közel három évtizedes szériának szakad most vége, ugyanis a Netflix szerezte meg Rumaan Alam még meg nem jelent új könyvének megfilmesítési jogait, melynek főszerepeire Robertset és Washingtont, a rendezői székbe pedig a Mr. Robot alkotóját, Sam Esmailt szerződtették.

A hazánkban kevéssé ismert Alam következő regényéért többen is versenyben voltak, a Netflix pedig az Apple-t és az MGM-et is maga mögé utasította. A tengerentúlon októberben megjelenő Leave The World Behind mind könyv formában, mint a készülő filmként feszült izgalmat ígér. A történet szerint ugyanis Amanda (Julia Roberts) és Clay (Denzel Washington) két gyerekükkel egyhetes vakációra érkeznek Long Island távoli, "lakatlan" részére, ahol egy fényűző apartmant béreltek ki. A tervük az volt, hogy maguk mögött hagyva mindent végre minőségi időt tölthessenek együtt fiukkal és lányukkal.

Azonban nem sokáig élvezhetik a kényeztető pihenést és magányt, ugyanis a ház tulajdonosai, egy idős házaspár, az éjszaka közepén váratlanul felbukkannak, azzal a sokkoló hírrel ébresztve a családot, hogy egész New York-ban áramszünet van. Amanda és Clay nem tudja, igazak-e a hírek, hiszen szándékosan választottak olyan helyet a pihenésre, ahol el vannak zárva a civilizációtól, és TV, internet, valamint telefon nélkül informálódni sem tudnak. Vajon mi történt a városban? Vajon igazat mond az idős pár? Tényleg jó ötlet volt maguk mögött hagyni a "világot"?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.