Hirdetés

A Jumanji 3 a Star Wars 9-cel néz szembe

|

Dwayne "The Rock" Johnson elárulta, hogy pontosan mikor számíthatunk a Jumanji: Vár a dzsungel folytatására, amely a Star Wars következő részétől sem riad vissza.

Hirdetés

A Jumanji: Vár a dzsungel 90 milliós költségvetéssel világszerte közel 1 milliárd dollárt termelt, ráadásul összességében a kritikusok is szerették, így nem is lehetett kérdés, hogy a Sony Pictures folytatja Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan kalandjait, amelyet Scott Rosenberg (Con Air, Tolvajtempó) és Jeff Pinkner (Venom, A csodálatos Pókember 2) írók szállítanak nekünk. 

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson most Instagramon jelentette be, hogy a következő Jumanji premierjére 2019. december 13-án számíthatunk, amelyet egy héttel később a Star Wars 9 követ majd a mozikban.

A "Szikla" a hónap elején azt is megerősítette, hogy rajta kívül Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan is visszatérnek, valamint a rendezői feladatokat az előző részt is jegyző Jake Kasdan látja el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.