Hirdetés

Star Wars 9 - petíció indult azért, hogy újracastingolják Leiát

|

Star Wars rajongók egy része azt szeretné elérni, hogy Carrie Fishert egy Oscar-díjas színésznő váltsa le a következő filmben Leia szerepében.

Hirdetés

Carrie Fisher halála nagy csapás volt nem csak a családjának, de a rajongóknak is, hiszen az új Star Wars trilógia záródarabja, vagyis a Star Wars: Episode IX pont az ő karakterére épült volna, így az előző részeknél is sokkal többet láthattuk volna Leiát. 

Hirdetés

Az élet azonban közbeszólt és így J.J. Abramséknek ki kell találniuk, hogyan oldják meg a Star Wars 9-ben Leia helyzetét. Nagyon nincsenek könnyű helyzetben, hiszen azt már a LucasFilm kikötötte, hogy CGI-jal nem fogják visszahozni, annyi fel nem használt felvétel pedig valószínűleg nem maradt, hogy elég legyen a folytatáshoz. Logikusan belegondolva három dolgot tehetnek: vagy meghal a karakter off screen (például a temetésével indít a kilencedik felvonás), vagy lezárják a történetét egy könyvben, vagy  újracastingolják. Azonban bármelyik megoldás mellett is döntsenek, mindenképpen a rajongók haragjával kell szembenézniük. Viszont úgy tűnik, hogy a fanok egy kisebb csoportja az utóbbi opcióban látja a lehetőséget. 

Petíció indult ugyanis azért, hogy a IX. epizódban Leiát ne írják ki méltatlanul, kapja meg a megérdemelt reflektorfényt, ezért az újracastingolás mellett kardoskodnak, a tökéletes jelöltjük pedig a többszörös Oscar-díjas Meryl Streep. Eddig közel nyolcezren írták alá a kérvényt. Való igaz, Fisher és Streep régi barátok voltak az életben és a színésznő el is játszotta már elhunyt kolléganőjét a Képeslapok a szakadékból c. filmben, szóval van az ötletben potenciál, a kérdés már csak az, hogy a producerek és Streep mit szólnának hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.